Pinocchio (filem 1940): Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Lirik lagu ingkang dipunserat ananging boten dipun-ginakaken: dipunginakaken -> dipun-ginakaken (éjaan), replaced: dipunginakaken → dipun-ginakaken
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, film → filem (9), pilem → filem)
(→‎Lirik lagu ingkang dipunserat ananging boten dipun-ginakaken: dipunginakaken -> dipun-ginakaken (éjaan), replaced: dipunginakaken → dipun-ginakaken)
Musik CD nipun inggih dipunsetting déning ''[[Classic Disney: 60 Years of Musical Magic]]'' lan ''[[Disney's Greatest Hits]]'' ingkang kawrat kanthi irah- irahan "When You Wish upon a Star", "Give a Little Whistle", lan "I've Got No Strings".
 
=== Lirik lagu ingkang dipunserat ananging boten dipunginakakendipun-ginakaken ===
* "I'm a Happy-Go-Lucky Fellow" - Jiminy Cricket (this song eventually showed up in ''[[Fun and Fancy Free]]'')
* "As I Was Saying to the Duchess" - J. Worthington Foulfellow (this line is spoken briefly by Foulfellow in the filem, however)
352.737

besutan