Parembugan Naraguna:CommonsDelinker: Béda antara owahan

2.966 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: dandani cithakan sugeng-rawuh
c (Kaca énggal: {{sugengrawuh}} ~~~~)
 
(→‎top: dandani cithakan sugeng-rawuh)
<div style="width: 99%; color: #111; {{box-shadow|0|1px|3px|rgba(0, 0, 0, 0.35)}} {{border-radius|2px}}">
{{sugengrawuh}} [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 04:25, 13 Januari 2007 (UTC)
<div style="overflow:hidden; height:auto; background: #fff; width: 100%; padding-bottom:18px;">
<div style="font-size: 36px; margin-top: 24px;margin-left: 16px; font-family: 'Linux Libertine',Georgia,Times,serif; line-height: 1.2em;">Sugeng rawuh, CommonsDelinker!</div>
<div style="font-size: 24px; padding-top: 0px; margin-left: 16px; font-family: 'Linux Libertine',Georgia,Times,serif; line-height:1.2em; color: #666; ">
꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍[[Kategori:Wikipédiawan sing mlebu ing wulan Juli 2017]]
</div></div>
<div style="vertical-align:middle; color: black; background-color:#fff">
<div style="display: flex; flex-flow: row wrap; background-color:#e7e7e7; padding: 10px; padding-left: 20px; ">
<div style="flex: 1 1 300px;">
<div style="font-size: 18px; font-family: 'Linux Libertine',Georgia,Times,serif; line-height:1.2em; font-weight:normal;">[[File:HelpPage IconPack-03.png|51px|alt=|link=]] Miwiti</div>
<div style="padding-left: 51px; margin-top: -15px;">
* Wacanana kaca <u>'''[[Wikipedia:Prakawis|Pambukané Wikipédia]]'''</u> dhisik.
* Wacanana uga '''[[Pitulung:Isi|katerangan bab carané urun ing Wikipédia]]'''.{{#ifexist:Panganggo:CommonsDelinker||
* Isènana uga profilé panjenengan ing [{{fullurl:Panganggo:CommonsDelinker|action=edit&preload=Cithakan:Sugeng-rawuh}}&editintro=Cithakan:Sugeng-rawuh Panganggo:CommonsDelinker], minangka kaca sing nepangaké panjenengan, kersané supaya kita bisa luwih nepangi panjenengan.}}
* Wacanana uga [[Wikipedia:Aturan sing diringkes|aturan sing diringkes iki]] sadurungé mbacutaké.
</div>
</div>
 
<div style="flex: 1 1 300px;">
<div style="font-size: 18px; font-family: 'Linux Libertine',Georgia,Times,serif; line-height:1.2em; font-weight:normal;">[[File:HelpPage IconPack-05.png|51px|alt=|link=]] Pituduh</div>
<div style="padding-left: 51px; margin-top: -15px;">
* [[Pitulung:Tapak tangan|Tansah tandha-tangani]] pitakoné panjenengan manawa nulis ing [[Wikipedia:Warung Kopi|Angkringan]] utawa ing [[Wikipedia:Kaca parembugan|parembugan]] kanthi ngetik <code><nowiki>~~~~</nowiki></code> ing pungkasané ukarané panjenengan.
* [[Wikipedia:Aja kasusahan déning aturan|'''''Aja wedi!''''']] Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.
</div>
</div>
</div>
<div style="padding: 10px; padding-left: 20px; ">
<div>
'''Mangga jajal-njajalana''', kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!
</div>
<div style="font-style: italic; font-size: 90%">
'''Welcome!''' If you do not understand Javanese language, you may want to visit [[Wikipedia:Kadutan|the embassy]] or [[Wikipedia:Babel/jv-0|find users who speak your language]]. Enjoy!
</div>
 
[[Panganggo:CahyoBot|CahyoBot]] ([[Parembugan Panganggo:CahyoBot|rembugan]]) 6 Juli 2017 04.17 (UTC)
</div>
</div>
</div>
</div>
{{sugengrawuh}} [[User:Meursault2004|Meursault2004]]<sup>[[User_talk:Meursault2004|ngobrol]]</sup> 04:25, 13 Januari 2007 (UTC)
352.737

besutan