Kreteg Suramadu: Béda antara owahan

20 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(Rintisan)
 
c
'''Kreteg Suramadu''' iku jeneng kreteg sing nggandhèngaké [[Surabaya]], [[Pulo Jawa|Jawa]] karo [[Kabupaten Bangkalan|Bangkalan]], [[Pulo Madura|Madura]]. Kreteg iki wis suwé direncanakaké lan dibangun. Miturut rencana, kreteg iki bubar ing taun [[2009]]. Menawa wis rampung mengko, kreteg iki sing dawané 5,4 kilomèter bakal dadi sing dawa dhéwé ing [[Indonesia]].
 
==Pranala jaba==