Kapuloan Virgin Amérika Sarékat: Béda antara owahan

10 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
Amerika Serikat -> Amérika Sarékat, replaced: Amerika Serikat → Amérika Sarékat (4)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(Amerika Serikat -> Amérika Sarékat, replaced: Amerika Serikat → Amérika Sarékat (4))
| +340
|}
'''Kapuloan Virgin Amérika Sarékat''' ya iku wewengkon kang ora kagabung (''unincorporated territory'') duwéké [[Amérika Sarékat]] ing kawasan [[Karibia]]. Sacara geografis, wewengkon iki klebu bagéyan saka [[Kapuloan Virgin]]. Kapuloan Virgin AS dumadi saka papat pulo utama: [[Saint Thomas, Kapuloan Virgin AmerikaAmérika SerikatSarékat|St. Thomas]], [[Saint John, Kapuloan Virgin AmerikaAmérika SerikatSarékat|St. John]], [[Saint Croix, Kapuloan Virgin AmerikaAmérika SerikatSarékat|St. Croix]] lan [[Water Island, Kapuloan Virgin AmerikaAmérika SerikatSarékat|Water Island]]; lan pulo-pulo cilik liyané.
 
== Uga delengen ==
 
{{Amérika Lèr}}
{{geo-stub}}
 
[[Kategori:Karibia]]
 
 
{{geo-stub}}
352.737

besutan