30 Januari: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigati: Amerika Serikat -> Amérika Sarékat, replaced: Amerika Serikat → Amérika Sarékat (2)
(→‎top: busak {{Januari}}, ora kanggo)
(→‎Kadadosan Wigati: Amerika Serikat -> Amérika Sarékat, replaced: Amerika Serikat → Amérika Sarékat (2))
* [[1649]] - Raja [[Charles I saka Inggris|Charles I saking Inggris]] dipunpenggal.
* [[1820]] - [[Edward Bransfield]] manggihi [[Antarktika]].
* [[1835]] - Panyoban pamejahan presidhèn [[AmerikaAmérika SerikatSarékat]] [[Andrew Jackson]]—Punika ingkang kapisan.
* [[1925]] - Pamaréntah [[Turki]] ngusir [[Patriarkh Konstantin VI]] medal saking [[Istanbul]].
* [[1948]] - [[Mahatma Gandhi]] dipunsédani déning satunggiling ekstremis [[Hindhu]].
* [[1989]] - [[Kedutaan Besar]] [[AmerikaAmérika SerikatSarékat]] ing [[Kabul]], [[Afganistan]] dipuntutup.
 
== Wiyosan ==
348.872

besutan