3 April: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Kadadosan Wigatos: Amerika Serikat -> Amérika Sarékat, replaced: Amerika Serikat → Amérika Sarékat
(→‎Kadadosan Wigatos: Amerika Serikat -> Amérika Sarékat, replaced: Amerika Serikat → Amérika Sarékat)
 
== Kadadosan Wigatos ==
* '''[[1882]]''' - [[Durjana]] kawentar [[AmerikaAmérika SerikatSarékat]], [[Jesse James]] tiwas déning mimis rencangipun piyambak, Bob Ford, ingkang culika supados angsal kanugrahan.
* '''[[1922]]''' - [[Josef Stalin]] dados Sekretaris Jenderal [[Parté Komunis Uni Soviet]] ingkang sepindhah.
* '''[[2011]]''' - Bathang [[Air France Pamaburan 447|Air France Pamiberan 447]], ingkang ical ing [[Samudra Atlantik]] ing taun 2009, dipunpanggihi malih.
352.737

besutan