Marc Aaronson: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: Amerika Serikat -> Amérika Sarékat, replaced: Amerika Serikat → Amérika Sarékat
(→‎Cathetan suku: ganti kat using AWB)
(→‎top: Amerika Serikat -> Amérika Sarékat, replaced: Amerika Serikat → Amérika Sarékat)
}}
 
'''Marc Aaronson''' (24 August 1950<ref name="Who Was Who">{{cite book|title=Who Was Who in America, 1993-1996, vol. 11|year=1996|publisher=Marquis Who's Who|location=New Providence, N.J.|isbn=0-8379-0225-8|page=1|chapter=Aaronson, Marc A.}}</ref> &ndash; 30 [[April]] [[1987]]) inggih punika salah satunggaling [[astronom]] saking [[AmerikaAmérika SerikatSarékat]]. Aaosronson inggih miyos wonten ing [[Los Angeles]], [[California]], [[Amérika Sarékat]].
 
==Pendhidhikanipun==
352.737

besutan