Wa Ode Wulan Ratna: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan: satunggalipun, mujudaken, désa, manungsa, replaced: setunggalipun → satunggalipun
(katégori -> kategori, replaced: katégori → kategori (4))
(→‎top: éjaan: satunggalipun, mujudaken, désa, manungsa, replaced: setunggalipun → satunggalipun)
|website =
}}
'''Wa Ode Wulan Ratna''' ({{lahirmati|[[Jakarta]]|23|8|1984}}) inggih punika salah setunggalipunsatunggalipun [[sastrawan|sastrawati]] saking [[Indonesia]]. Awit taksih nèm piyambakipun sampun cinaketan kalian jagat kasusastran, nanging miwiti kiprahipun nalika kuliyah wonten [[Universitas Negeri Jakarta]]. Piyambakipun naté nampi bebungah [[Kusala Sastra Khatulistiwa]] (KSK) ing kategori Panyerat Nèm Mumpuni, miyos pakaryanipun, kempalan [[crita cekak]], ''[[Cari Aku di Canti]], [[2008]]. ''Taun punika ugi, KSK ugi maringi bebungah dhumateng [[Nirwan Dewanto]] ing kategori [[Geguritan]] miyos pakaryanipun, ''[[Jantung Lebah Ratu]]'' lan [[Ayu Utami]] ing kategori [[Prosa]] miyos pakaryanipun, ''[[Bilangan Fu]]''.<ref>[http://www.kusalasastrakhatulistiwa.com/ Situs resmi Kusala Sastra Khatulistiwa], kapundhut 23 Februari 2015</ref><ref>[http://www.annida-online.com/artikel-348-wa-ode-wulan-ratna-siapkan-novel-sejarah-buton.html Annida Online: Wa Ode siapkan novel sejarah Buton], kapundhut 23 Februari 2015</ref>
 
== Latar wingking ==
351.333

besutan