Oséania: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan: satunggalipun, mujudaken, désa, manungsa, replaced: setunggal → satunggal
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan: satunggalipun, mujudaken, désa, manungsa, replaced: setunggal → satunggal)
Nagari-nagari ing Oseania nggadhahi kamardikan kanthi jumlah ingkang kathah ragamipun saking panguwaos-panguwaos kolonial nagari-nagari kasebat lan sampun angsal pangaturan konstitusional ingkang kathah variasinipun ''sesuai dengan keadaan mereka''. Australia contonipun, inggih punika nagari ingkang kagabung ing [[Persemakmuran]], saengga ngakeni Ratu [[Elizabeth II saking Britania Raya]] punika Ratu, sauntara [[Polinesia Perancis]] inggih punika setunggaling ''pays d'outre-mer'' ("nagara luar negeri") [[Perancis]].
 
Sacara [[ekologi]], Oseania punika setunggalsatunggal ing antaraning wolu [[zona ekologi]] terestrial donya. [[Zona ekologi Oseania]] ngliputi Mikronesia, [[Fiji]] lan Polinesia kejawi Selandia Baru, Nugini, [[Kaledonia Baru]], [[Kepuloan Solomon]] lan [[Vanuatu]] kalebet [[zona ekologi Australasia]].
 
== Mangga ugi pirsani ==
348.872

besutan