Cho Oyu: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan: satunggalipun, mujudaken, désa, manungsa, replaced: setunggal → satunggal
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan: satunggalipun, mujudaken, désa, manungsa, replaced: setunggal → satunggal)
}}
 
'''Cho Oyu''' utawi gunung RangeCho Oyu ingkang tegesipun 'Dewi Turqoise" misuwur kanthi gunung ingkang paling inggil urutan kaping enem wonten ing donya. Papanipun manggèn wonten ing sisih kilèn saking gunung ingkang paling inggil wonten ing Donya [[Everest]] kaliyan [[Lhotse]], kaping sekawan urutan inggilipun wonten ing tlatah [[Khumbu]] [[Nepal]] sisih wétan winatesanipun[[Tibet]]. Its inggih punika setunggalsatunggal puncak ingkang inggil.<ref name="internet 1">[http://arus-nirwana.blogspot.com/2011/01/gunung-cho-oyu.html](dipunundhuh tanggal 21 September 2012)</ref>
Wonten ing sisih kilènipun Cho Oyu, wonten [[Nangpa La]], punika Glacier kanthi inggil kinten-kinten 19.000 kaki, punika dados rute perdagangan barter antawisipun [[Khumbu Sherpa]] kaliyan [[Tibet]].<ref name="internet 2">[http://highcamp.tripod.com/file/chooyu/](dipunundhuh tanggal 21 September 2012)</ref>
 
352.737

besutan