Gènus: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan: satunggalipun, mujudaken, désa, manungsa, replaced: menungsa → manungsa (2)
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan: satunggalipun, mujudaken, désa, manungsa, replaced: menungsa → manungsa (2))
{{klasifikasi biologi}}
'''Genus''' utawa '''marga''' iku wangun panglompokan ing klasifikasi makluk urip. Anggota-anggota genus duwé pepadhan [[morfologi]] lan kekerabatan sing cerak. Ing sistem [[tatajeneng biologi|tatajeneng binomial]], jeneng sawijining spesies makluk urip kapérang saka rong tembung: jeneng genusé (diwiwiti kanthi huruf kapital) lan jeneng panunjuk spesiesé. Contoné, ''Homo sapiens'', jeneng ilmiah kanggo spesies menungsamanungsa [[modhérn]], nandhakaké manawa menungsamanungsa modhérn kagolong ing genus ''Homo''.
 
[[Kategori:Klasifikasi ilmiah]]
352.737

besutan