Sumbawa: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan (2)
(→‎top: éjaan & cithakan using AWB)
(→‎top: éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan (2))
 
[[Gambar:Pulo Sumbawa.jpg|thumb|Pulo Sumbawa]]
'''Pulo Sumbawa''' inggih punika [[pulo]] ingkang dumunung ing [[propinsi]] [[Nusa Tenggara Barat]], [[Indonésia]]. [[Pulo]] punika dipunwatesi déning [[Selat Alas]] ing sisih kilen (misahaken kaliyan [[Pulo Lombok]]), [[Selat Sape]] ing sisih wetanwétan (misahaken kaliyan [[Pulo Komodo]]), [[Samudra Hindia]] ing sisih kidul, sarta [[Laut Flores]] ing sisih lor. Kota ingkang paling ageng inggih punika [[Kota Bima]], ingkang dumunung ing sisih wetanwétan [[pulo]] punika.
 
[[Kategori:Pulo ing Indonésia]]
352.737

besutan