Nusantara: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan: wetan -> wétan, replaced: Wetan → Wétan
(→‎Uga delengen: replaced: Uga pirsani → Uga delengen)
(→‎top: éjaan: wetan -> wétan, replaced: Wetan → Wétan)
Banjur '''Nusantara''' iku tlatah sajabané pangaribawa [[budaya]] Jawa, ananging (kadhang kala) isih diklaim dadi laladan jajahan ning endi para paguwasane kudu mbayar [[upeti]].
 
Ing kanggonan basa modèrn, tembung "Nusantara" biasané ngarani kapulowan [[Asia Kidul-WetanWétan]] utawa tlatah ing ngendi budaya lan basa [[Austronesia]] dilestarèkaké. Dideleng saka pojok deleng iki, [[Malaysia]], [[Filipina]] lan mbok manawa [[Taiwan]] uga kalebu tlatah Nusantara banjur [[Papuwa]] dudu manèh.
 
==Uga delengen==
352.737

besutan