Kabupatèn Panaraga: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Geografis: éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan
(→‎Geografis: éjaan: nyang -> menyang, replaced: nyang → menyang (2))
(→‎Geografis: éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan)
Kabupatèn Ponorogo dikenal ''Kutha Reyog'' amargi laladan iki ya iku laladan asal saka kesenian Reyog sing wis dikenal teka mancaNagara.
== Geografis ==
111° 17’ - 111° 52’ [[Bujur wetanwétan]] lan 7° 49’ - 8° 20’ [[Lintang kidul]]. Wates wewengkon Kabupatèn Panaraga ya iku;
{{Batas_USBT
|lor=[[Kabupatèn Madhiun]] {{br}} [[Kabupatèn Magetan]] {{br}} [[Kabupatèn Nganjuk]]
352.737

besutan