Kutha Makassar: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Geografis: éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bPranala [Jj]aba\b +Pranala njaba))
(→‎Geografis: éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan)
 
== Geografis ==
[[Lintang kidul]] lan [[Bujur wetanwétan]]
 
== Pemerentahan ==
352.737

besutan