Singa: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Habitat singa: éjaan: wetan -> wétan, replaced: Wetan → Wétan
c (→‎Nami-nami kitha: ganti kat using AWB)
(→‎Habitat singa: éjaan: wetan -> wétan, replaced: Wetan → Wétan)
 
== Habitat singa ==
Kala rumiyin, singa gesang ing saubenging tlatah [[Afrika]], [[WetanWétan Tengah]] kaliyan tanah Hindhustan. Ananging sapunika [[habitat]]ipun namung wonten ing sabagéyan alit Afrika kaliyan Indhia.
[[Gambar:Pair of lions v2.jpg|thumb|left|Singa]]
[[Gambar:Habitat singa.JPG|thumb|left|178px|Habitat singa.]]
348.872

besutan