Paus Clemens I: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan: wetan -> wétan, replaced: Wetan → Wétan
(→‎Cathetan suku: replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku)
(→‎top: éjaan: wetan -> wétan, replaced: Wetan → Wétan)
| successor = [[Paus Evaristus|Evaristus]]
| birth_date = ''tanggal boten dipunmangertos''
| birthplace = [[Roma]], [[ItaliaItali]]
| dead = dead
| death_date = [[98|±98]]
Sebuah surat keloro, Clement, disebabake Clement meskipun beasiswa keanyar ngdudingake kanggo ngdadi homili olèh pentulis liyo. Ning Sastra Clementine legendaris, Clement ya iku perantara nglalui sopo rasul ngwulangake gereja. Nurut tradisi ndak lewih awal teko abad neng-4, Clement dipenjarakake ing ngisor Trajan Kaisar namung pancet ngpimpin pelayanan ing antara sepadha tahanan. Dhèwèké bar ngono dieksekusi karo coro diikat ing jangkar lan diuncalake ing segoro.
 
Clement diakui koyok wong suci ing gereja Kristen. Dhèwèké diperelingi ing tanggal 23 November ing Gereja Katolik Roma, Komuni Anglikan, lan Gereja Lutheran. Neng WetanWétan Kristen Ortodoks pestane disimpen ing 24 utawo 25 November.
 
==Cathetan suku==
352.737

besutan