Kutha Jayapura: Béda antara owahan

19 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(+ kothak info)
c
! colspan="2" | Pulitik
|- style="background: #ffffff;"
| ''Burgemeester'' (Walikutha): || ...
|}