Bawang godhong: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
→‎Asia: éjaan: wetan -> wétan, replaced: Wetan → Wétan (2)
(éjaan: satunggalipun, mujudaken, désa, manungsa, replaced: setunggalipun → satunggalipun (3))
(→‎Asia: éjaan: wetan -> wétan, replaced: Wetan → Wétan (2))
 
=== Asia ===
Bawang godhong saget dados salah satunggalipun bahan [[masakan Asia]], utaminipun [[Asia WetanWétan]] lan [[Asia Tenggara]]. Bawang godhong punika ugi kaginaaken wonten [[Tiongkok]], [[Jepang]] lan [[Korea]], saéngga wonten [[basa Inggris]] kasebat "''Japanese bunching onion''". Wonten ing [[Jepang]] dipunsebat '''negi'''. [[Bawang bombai]] dipuntepangaken wonten [[Asia WetanWétan]] ing abad 19, nanging ''A. fistulosum'' tetep paling misuwur.<ref name="Rabinowitch 18" />
 
Kaginaaken wonten [[miso soup]], [[negimaki]],<ref>{{cite news|url=http://www.nytimes.com/2010/08/18/dining/18minirex3.html|title=Recipe - Chicken Negimaki - NYTimes.com|accessdate=September 15, 2012|work=The New York Times|date=August 13, 2010}}</ref> lan masakan sanèsipun, adatipun dipuniris tipis-tipis lan lajeng disawuraken supados langkung éndah, kadosta wonten ing [[teriyaki]] utawi [[takoyaki]].
348.872

besutan