Lee Kuan Yew: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451)
== Pranala njawi ==
* [http://www.time.com/time/asia/asia/magazine/1999/990823/lee1.html Biografi ''TIMEAsia'']
{{stub}}
 
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:Lair 1923]]
 
 
{{stub}}
352.737

besutan