Desain Grapis: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: nek → yèn
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(éjaan, replaced: nek → yèn)
 
== Sejarah ==
Sejarah desain grafis ga iso pedhot teko sejarahperkembangan seni rupo. Karenanya, produk komunikasi visual paling tuwo sing tau ditemukake yaiku lukisan gua ning Lascaux, [[Prancis|Perancis]], kiro-kiro asale soko tahun 15.000-10.000 SM.<ref>Meggs, Philip B., dan Alston W. Purvis. 2006. </ref> Simbol-simbol sing bentuk e ideogram iki ngembang dadi aksara sing saiki digawe lewat layar gawai. Temuan mesin cetak sing ngembang teko Tiongkok nganti Eropa uga dadi faktor penting gawe perkembangan kawitan desain grapis.
 
 
 
Henry Cole iku salah sijine uwong sing paling pengaruh ning dunyo pendidikan desain nang Inggris, dek e ngomong nang pemerintah 
nekyèn desain iku penting koyo nang jurnal sing judul e '''Journal of Design and Manufactures'''. Dek e ngadakno '''The Great Exhibition '''kanggo ngerayakno muncul e teknologi industri modern lan desain model Victoria. 
 
== Rujukan ==
{{Reflist}}
 
[[Kategori:Desain grafis]]
352.737

besutan