Kacamatan: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: isa → bisa
(→‎Uga delengen: replaced: Uga Pirsani → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: isa → bisa)
{{Wewengkon administratif pemerentahan Indonésia}}
 
'''Kacamatan''' iku [[wewengkon administratif pemerentahan]] ing [[Indonésia]] sing dipimpin déning [[Camat]]. Wewengkon administratif kacamatan iku dadi perangan [[kabupatèn]] utawa [[kutha]]. Dadi isabisa dianggep perangkat kabupatèn utawa kutha lan sacara hirarki ana ing isore kabupatèn utawa kutha.
 
Kacamatan dipimpin déning [[camat]] lan wewengkoné ketata saking [[kalurahan]]-kalurahan lan utawa [[désa]]-désa.
352.737

besutan