Tlatah: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: isa → bisa
(→‎top: éjaan, replaced: isa → bisa)
'''Tlatah''' iku artine wadah utawa ruangan sing ana ing alam jagad. Tlatah iki isabisa awujud '''gunung''', '''segara''', '''samudra''', '''kedhung''' nganti '''nagara'''.
 
Ing ngisor iki njabarake rupa-rupaning tlatah :
352.737

besutan