Bléwah: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: isa → bisa (2), wae → waé
(→‎top: éjaan, replaced: isa → bisa (2), wae → waé)
'''Bléwah''' iku woh kanggo campuran [[wedang]]an seger utamane [[es campur]]. Wohe radha gedhé seukuran [[jeruk bali]], [[kelir]] kulite [[kuning]] gadhing kadang ana campuran [[ijo]]-ijone.
 
Bléwah isabisa di temoni ing ngendi waewaé ing Pulo [[Jawa]], woh iki uga isabisa diolah dadi [[sirop]].
 
{{Pala kesimpar}}
 
[[Kategori:Pala kesimpar]]
[[Kategori:Tetanduran pangan]]
352.737

besutan