Bléwah: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
</table>
 
'''BlewahBléwah''' iku woh kanggo campuran [[wedhang]]an seger utamane [[es campur]]. Wohe radha gedhe seukuran [[jeruk bali]], [[kelir]] kulite kuning gadhing kadang ana campuran ijo-ijone.
 
BlewahBléwah isa di temoni ing ngendi wae ing Pulo [[Jawa]], woh iki uga isa diolah dadi [[sirop]].
 
 
8.964

besutan