Pratélaning anasir kimiah: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: nduwèni → duwé (2), pada → padha
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(éjaan, replaced: nduwèni → duwé (2), pada → padha)
!Periode,<br />Golongan
!Massa<br />([[gram|g]]/[[Mol]])
!Massa jinis<br />(g/[[sentimeter kubik|cm³]])<br />padapadha&nbsp;20°[[Celsius|C]]
!Titik<br />lebur&nbsp;<br />(°C)
!Titik<br />umob&nbsp;<br />(°C)
 
== Cathetan ==
*{{fnb|1}} Unsur iki ora nduwèniduwé inti stabil. Nilai jroning tandha kurung kothak, upamané [209], nuduhaké nomor massa isotop kanthi wektu urip paling dawa unsur kasebut. Nanging ana telu unsur (Torium, Protaktinium, lan Uranium) kang nduwèniduwé ciri-ciri "terrestrial isotopic composition", saéngga kang dituduhaké ya iku massa atomé.
*{{fnb|2}} Komposisi isotopik unsur iki duwé variasi jroning sawetara spesimen geologis, lan variasiné mbokmanawa ngluwihi apa kang dituduhaké jroning tabel iki.
*{{fnb|3}} Komposisi isotopik unsur iki bisa duwé variasi jroning materi komersial, kang bisa nyebabaké berat atom nyimpang sacara signifikan saka nilai kang dituduhaké jroning tabel iki.
348.872

besutan