Magénta: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: antarane → antarané
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
(→‎top: éjaan, replaced: antarane → antarané)
Masyarakat awam kerep kliru bedhakaken magénta karo jambon utawa abang. Babagan iki ora patiya trep amarga ana unsur biru ing sajroning warna iki.
 
''Magénta'' ya iku jinis [[warna]] antaraneantarané [[ungu]] lan [[Mawar (warna)|mawar]].
{{-}}
== Pita warna magenta ==
352.737

besutan