Institut Sains Alam Belgia: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Muséum → Musiyum, muséum → musiyum (4)
(replaced: Pranala jaba → Pranala njaba, Deleng uga → Uga delengen)
(→‎top: éjaan, replaced: Muséum → Musiyum, muséum → musiyum (4))
[[Gambar:RoyalBelgianInstituteOfNaturalSciences.JPG|thumb|right|Bangunan muséummusiyum]]
 
'''Institut Sains Alam Belgia''' ([[Basa Walanda|Walanda]]: ''Museum voor Natuurwetenschappen'', [[Basa Prancis|Prancis]]: ''MuséumMusiyum des sciences naturelles de Belgique'', [[Basa Inggris|Inggris]]: ''Royal Belgian Institute of Natural Sciences''), iku sawijining [[muséummusiyum]] ing [[Brusel]] ibi kutha [[Belgia]] ngenani sajarah alam. Kolèksi sing paling wigati ing muséummusiyum iki ya iku 30 [[fosil]] ''[[Iguanodon]]'', sing ditemokaké ing taun 1878 ing [[Bernissart]]. Aula [[dinosaurus]] ing muséummusiyum kasebut minangka aula sing paling gedhé ig donya sing tumrap dinosaurus. Kolèksi wigati liyané arupa balung [[Ishango]], sing ditemokaké ing taun 1960 déning [[Jean de Heinzelin de Braucourt]].
 
== Uga delengen ==
352.737

besutan