17 Agustus: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
 
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commonscatCommons category|17 August}}
:[[16 Agustus]] – 17 Agustus – [[18 Agustus]]
*[[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
352.737

besutan