12 Dhésèmber: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c (nambahin {{commonscat}})
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyan|Kalèndher kadadéyan]]
{{CommonscatCommons category|12 December}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyan]]
352.737

besutan