1755: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: Februari → Fèbruari
c (nambahin {{commonscat}})
(éjaan, replaced: Februari → Fèbruari)
 
== Prastawa ==
* [[13 FebruariFèbruari]] - [[Babad Giyanti|Prajanjéyan Giyanti]] sing malih nagara Mataram dadi [[Kasunanan Surakarta]] lan [[Kasultanan Ngayogyakarta]].
 
== Lair ==
 
== Séda ==
{{Commons category}}
{{Commonscat}}
 
[[nv:1751 – 1800]]
348.872

besutan