Mangsa panas: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: umumé → lumrahé
(→‎top: éjaan using AWB)
(éjaan, replaced: umumé → lumrahé)
Ing wilahan lor bumi, mangsa panas diwiwiti watara tanggal [[21 Juni]] nganti [[23 September]], sauntara ing wilahan kidul bumi mangsa panas diwiwiti watara tanggal [[21 Desember]] tekan [[21 Maret]].
 
Ing akèh nagara, mangsa panas iku mangsa préinan [[sekolah]]. Ing mangsa iki wong-wong seneng lunga menyang [[pesisir]] kanggo [[pepanas]]. Saliyané iku, ing mangsa panas [[woh|woh-wohan]] lan [[tetanduran]] umumélumrahé lagi tuwuh ngrembaka.
 
== Pirsani uga ==
{{CommonscatCommons category|Summer}}
* [[Wektu Mangsa Panas]]
 
352.737

besutan