Penyanyi: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
éjaan, replaced: nggunakake → migunakaké
(→‎Uga delengen: replaced: Deleng uga → Uga delengen)
(éjaan, replaced: nggunakake → migunakaké)
[[Gambar:Britney_Spears.jpg||thumb|200px|[[Britney Spears]] penyanyi kang misuwur ing donya ]]
'''Penyanyi''' ya iku wong kang mumpangatake swarané kanggo salah sijine gawéan, kasenengan utawa hobi kang nggunakakemigunakaké piranti kanggo nyiptakake lagu kanthi iringané [[musik]] utawa misuwur kanthi jeneng [[pemusik]]. Nyanyian bisa uga kagolong ing melodhi swara. Nanging tembung ''vokalis'' bisa uga digolongake déning penyanyi amarga bisa ngasilake swara-swara ing njaba melodhi.Ing tlatah [[jawa]] penyanyi wadon asring kasebut biduan.
 
Penyanyi kaperang dadi telu:
* [[Gendhing]]
 
{{CommonscatCommons category|Vocalists}}
 
[[Kategori:Tembang]]
352.737

besutan