Kutha Majakerta: Béda antara owahan

10 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Geografis → Géografi, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Dhaptar → Pratélan, Daftar → Pratélan
(→‎top: Hindu -> Hindhu (éjaan baku), replaced: Hindu → Hindhu)
(éjaan, replaced: Geografis → Géografi, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Dhaptar → Pratélan, Daftar → Pratélan)
'''Kutha Majakerta''' iku [[kutha]] ing [[Jawa Wétan]], jembar wewengkon kutha iki ± 16,46 km² utawa hèktar.
 
== GeografisGéografi ==
7°33' [[Lintang kidul]] lan 122°28' [[Bujur wétan]]
 
== Ekonomi & Sosial ==
 
==Uga delengen==
==Mangga Kapurih Ugi Mriksani==
*[[DaftarPratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
*[[kabupatèn Majakerta]]
 
[[Jawa Wétan]]
 
[[Kategori:DhaptarPratélan Laladan Tingkat II]]
[[Kategori:Jawa Wétan]]
[[Kategori:Kutha ing Jawa Wétan]]
352.737

besutan