Kutha Jayapura: Béda antara owahan

9 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: persegi → pasagi, Geografis → Géografi, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Pemerentahan → Pamaréntahan, Propinsi → Provinsi (2), Daftar → Pratélan (2)
(→‎Geografis: éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan)
(éjaan, replaced: persegi → pasagi, Geografis → Géografi, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Pemerentahan → Pamaréntahan, Propinsi → Provinsi (2), Daftar → Pratélan (2))
! colspan="2" | Katrangan cekak
|- style="background: #ffffff;"
| PropinsiProvinsi: || [[Papua]]
|- style="background: #ffffff;"
| Jembar: || 9,4 [[kilometer persegipasagi|km²]]
|- style="background: #ffffff;"
| [[Padunung]]: || 172.723 <small>(2000)</small>
|}
 
'''Kutha Jayapura''' iku kutha ing [[Indonésia]] lan uga [[kutha krajan]] [[Papua|PropinsiProvinsi Papua]], [[Indonésia]]. Jembar wewengkon kutha ya iku 9,4&nbsp;km².
 
== GeografisGéografi ==
 
[[Lintang kidul]] lan [[Bujur wétan]]
 
== PemerentahanPamaréntahan ==
 
Kutha Jayapura ketata saking 4 [[dhistrik]] lan [[désa]]/[[kampung]]/[[kalurahan]]. Distrik-dhistrik ing Kutha iki ya iku:
# [[Muara Tam, Jayapura|Muara Tam]]
 
== ManggaUga Kapurih Ugi Mriksanidelengen ==
 
* [[DaftarPratélan Laladan Tingkat II]]
 
== Pranala njaba ==
[[Papua]]
 
[[Kategori:DaftarPratélan Laladan Tingkat II]]
[[Kategori:Papua]]
 
352.737

besutan