Kutha Administrasi Jakarta Wétan: Béda antara owahan

éjaan, replaced: Katolik → Katulik, liyane → liyané (2), Geografis → Géografi, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Pemerentahan → Pamaréntahan
(éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan, Wetan → Wétan)
(éjaan, replaced: Katolik → Katulik, liyane → liyané (2), Geografis → Géografi, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Pemerentahan → Pamaréntahan)
<tr><td>Kecamatan<br />&nbsp;- Cacahe: <br /></td><td> <br /> 10 Kecamatan<br /></td></tr>
<tr><td>[[Padunung]] <br />&nbsp;- Total: <br />&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br /> +/- 1.959.022 (1997) <br /> +/- 10.445 / km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[Betawi]], [[wong Jawa]] lan liyaneliyané</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td>[[Islam]], [[Protestan]], [[KatolikKatulik]], [[Hindhu]], [[Buda]] lan [[Kong Hu Cu]]</td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[basa Betawi]], [[basa Indonésia]] lan liyaneliyané</td></tr>
</table>
 
'''Kutha Jakarta Timur''' iku kutha ing [[Jakarta|Daerah Khusus Ibukota Jakarta]].
 
== GeografisGéografi ==
1060 49' 35'' [[Bujur wétan]] lan 060 10' 37'' [[Lintang kidul]]
 
== PemerentahanPamaréntahan ==
Kutha Jakarta Timur ketata saking 10 [[kecamatan]] lan 65 [[kelurahan]]. Kecamatan-Kecamatan ing kutha Jakarta Wétan inggih punika:
# [[Kecamatan Matraman, Jakarta Timur|Kecamatan Matraman]]
# [[Kecamatan Duren Sawit, Jakarta Timur|Kecamatan Duren Sawit]]
 
== ManggaUga Kapurih Ugi Mriksanidelengen ==
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan