Kutha Bandhung: Béda antara owahan

8 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, hektar → hèktar, Daftar → Pratélan (2)
(éjaan: wetan -> wétan, replaced: wetan → wétan, Wetan → Wétan (2))
(éjaan, replaced: Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, hektar → hèktar, Daftar → Pratélan (2))
|footnotes =
}}
'''Kutha Bandhung''' ([[basa Indonésia]]: Bandung), iku [[kutha krajan]] propinsi [[Jawa Kulon]]. Wiyar wewengkon [[kutha]] iki ± 167,67 km² utawa hektarhèktar.
 
== Géografis ==
{{end-col}}
 
== ManggaUga Kapurih Ugi Mriksanidelengen ==
* [[DaftarPratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
* [[Kabupatèn Bandung]]
[[Gambar:Bandung view from the peak.jpg|thumb|center|550px]]
{{Kutha gedhé ing Indonésia|image=Surabaya-night-skyline.jpg}}
 
[[Kategori:DaftarPratélan Laladan Tingkat II]]
[[Kategori:Jawa Kulon]]
[[Kategori:Kutha Bandhung]]
352.737

besutan