Kabupatèn Acèh Wétan: Béda antara owahan

11 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: dasar → dhasar, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Daftar → Pratélan
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
(éjaan, replaced: dasar → dhasar, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, Daftar → Pratélan)
| dau = Rp. 441.119.241.000,-
| dauref =(2011)<ref>{{cite web|url=http://www.djpk.depkeu.go.id/regulation/27/tahun/2011/bulan/02/tanggal/17/id/590/|title=Perpres No. 6 Tahun 2011|date=2011-02-17|accessdate=2011-05-23}}</ref>
|dasardhasar hukum=-
|tanggal=-
|kepadatan=52
*[[Provinsi]]: [[NAD]]
 
== ManggaUga Kapurih Ugi Mriksanidelengen ==
*[[DaftarPratélan kabupatèn lan kutha ing Indonésia]]
 
== Pranala njaba ==
352.737

besutan