Kutha Cimahi: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Protestan → Protèstan
(éjaan, replaced: salahsiji → salah siji, Geografis → Géografi, Mangga Kapurih Ugi Mriksani → Uga delengen, hektar → hèktar, Daftar → Pratélan (2))
(→‎top: éjaan, replaced: Protestan → Protèstan)
<tr><td>[[Padunung]] <br />&nbsp;- Total: <br />&nbsp;- Kapadhetan: </td><td><br /> +/- 483.000 (2003) <br /> +/- 9.70 jiwa/km² </td></tr>
<tr><td>[[Suku Bangsa]]:</td><td>[[Wong Sundha]], [[wong Jawa]]</td></tr>
<tr><td>[[Agama]]:</td><td> [[Islam]], [[ProtestanProtèstan]], [[Katulik]], [[Hindhu]] lan [[Buda]]</td></tr>
<tr><td>Basa:</td><td> [[Basa Sundha]] lan [[Basa Indonésia]]</td></tr>
</table>
350.349

besutan