Sop: Béda antara owahan

6 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: jangonon → janganan (3), bèn → karebèn, Jangonon → Janganan
c (alihkan cithakan; panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan, replaced: jangonon → janganan (3), bèn → karebèn, Jangonon → Janganan)
| course =
| served =
| main_ingredient = [[jangononjanganan]], [[daging]] lan [[bumbu]]
| variations =
| calories =
}}
 
'''Sop''' ya iku [[jangan]] kang ana duduhé. Sop digawé saka jangononjanganan ya iku [[kul]], [[sawi]], [[kembang kul]], onclang, [[kenthang]], [[kacang kapri]], [[tomat]], lan [[slèdri]]. Bumbuné digawé saka [[bawang]], [[uyah]], [[mrica]], lan [[gula pasir]]. Diwènèhi duduh bènkarebèn seger.
Uga ana sop kang digawé kenthel. Sop iku yèn ing [[Walanda]] diarani ''Cream Soup''. ''Cream soup'' kagawé saka glepung kanji, [[endhog]], jangononjanganan kang dicacah alus, lan [[daging]] kang dicacah alus. JangononJanganan lan daging diwènèhi miturut seléra. Biyasané ''cream soup'' didhahar nganggo roti.
Sop lan ''cream soup'' énak didhahar nalika isih anget lan ing mangsa [[rendheng]].
 
{{Masakan Indonésia}}
{{Stub}}
 
[[Kategori:Panganan]]
[[Kategori:Olah-olahan Indonésia]]
 
 
{{Stub}}
352.737

besutan