Dhuwit: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: benda → bandha, Alat → Piranti, alat → piranti (3)
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(→‎top: éjaan, replaced: benda → bandha, Alat → Piranti, alat → piranti (3))
[[Gambar:Indonésian Rupiah (IDR) banknotes2009.jpg|200px|thumb|right|Dhuwit [[kertas]] [[rupiah]]]]
'''Dhuwit''' ing [[èlmu ékonomi]] tradhisional ngemu teges saben alatpiranti silih genti kang bisa ditampa sacara umum. AlatPiranti silih genti iku bisa arupa bendabandha apa waé kang bisa ditampa déning saben wong ing [[masarakat]] ing prosès silih genti barang lan [[jasa]]. Ing èlmu ékonomi modhérn, dhuwit didhéfinisikaké minangka ''sesuatu'' kang sumadiya lan sacara umum ditampa minangka alatpiranti pambayaran kanggo tuku barang-barang lan jasa-jasa sarta kasugihan ''berharga'' liyané sarta kanggo pambayaran [[utang]].<ref>[[R.G. Thomas]], ''Our Modern Banking</ref> Sapérangan ahli uga nyebutaké fungsi dhuwit minangka alatpiranti panyandhet pambayaran.<ref>[http://www.amosweb.com/cgi-bin/awb_nav.pl?s=wpd&c=dsp&k=standard%20of%20deferred%20payment amosweb.com]</ref>
 
== Réferènsi ==
352.737

besutan