Biru: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (2), Mangga mirsani → Ugi pirsani
c (Bot: Migrating 114 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q1088 (translate me))
(éjaan, replaced: Daftar → Pratélan (2), Mangga mirsani → Ugi pirsani)
'''Biru''' punika satunggiling [[kelir|werni]] saking tigang werni primèr. Werni primèr sanèsipun inggih punika [[ijo|ijem]] lan [[abang|abrit]]. Werni biru asring dipunanggé nggambaraken werni [[langit]] lan [[Segara|toya seganten]]. Ing babagan budaya, werni biru ugi dipunanggé nggambaraken trah ningrat (rah/getih biru).
 
== Ugi pirsani ==
 
* [[DaftarPratélan werna|DaftarPratélan werni]]
== Mangga mirsani ==
* [[Daftar werna|Daftar werni]]
 
{{colors}}
348.872

besutan