Papua: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi (6), Mei → Mèi, liyane → liyané, jroning → sajeroning, Dhaptar → Pratélan
c (busak cithakan, per Special:Diff/1146451; panggantèn kosmètik)
(éjaan, replaced: Propinsi → Provinsi (6), Mei → Mèi, liyane → liyané, jroning → sajeroning, Dhaptar → Pratélan)
:''Kanggo panrapan liya, mangga mirsani [[Papua (disambiguasi)]]''
{| {{InfoboxAttribs}}
|+ <big>'''PropinsiProvinsi Papua'''</big>
|-
| style="background: #ffffff;" align="center" colspan="2" |
|-
| Dina Dadi:
| 1 MeiMèi 1963 (direbut saka [[Walanda]])
|-
| [[Kutha krajan]]:
|-
| [[Suku bangsa]]:
| [[Suku Aitinyo]], [[Suku Aefak]], [[Suku Asmat]], [[Suku Agast]], [[Suku Dani]] lan liyaneliyané
|-
| [[Agama]]:
| ([[WIT]])
|}
[[Gambar:Fishing_boats_on_Biak.jpg|thumb|290px|PropinsiProvinsi Papua]]
[[Gambar:IndonesiaPapua.png|thumb|290px|'''Ijo''' = PropinsiProvinsi Papua]]
'''PropinsiProvinsi Papua''' iku katata jroningsajeroning 26 kabupatèn lan 1 kutha. [[Kutha krajan]]né ya iku [[Jayapura]], kutha-kutha liyané: [[Merauke]] lan liyané.
 
== Laladan Tingkat II ==
 
{{DhaptarPratélan Kabupatèn lan kutha ing Papua‎}}
 
== Uga delengen ==
 
{{Papua}}
{{PropinsiProvinsi Indonésia}}
{{Stub}}
 
[[Kategori:Géografi Indonésia]]
[[Kategori:PropinsiProvinsi Indonésia]]
[[Kategori:Papua]]
 
 
{{Stub}}
352.737

besutan