Arménia: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
→‎Ugi pirsani: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, Mangga mirsani → Ugi pirsani
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(→‎Ugi pirsani: éjaan, replaced: Daftar → Pratélan, Mangga mirsani → Ugi pirsani)
{{reflist}}
 
== ManggaUgi mirsanipirsani ==
* [[DaftarPratélan nagara]]
 
{{Asia}}
348.872

besutan