Patèn: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎Ugi pirsani: éjaan, replaced: Mangga mirsani → Ugi pirsani
(éjaan, replaced: pada → padha (3), dipun → dipun (6), dereng → dèrèng, daftar → pratélan)
(→‎Ugi pirsani: éjaan, replaced: Mangga mirsani → Ugi pirsani)
[[Gambar:Pasangan aksara Jawa.png|thumb|250px]]
 
== ManggaUgi mirsanipirsani ==
* [[Hanacaraka]]
* [[Layar]]
352.737

besutan