27 Fèbruari: Béda antara owahan

39 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Februari → Fèbruari (6), Amerika → Amérika, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Februari → Fèbruari (6), Amerika → Amérika, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
{{februari}}
''' 27 [[FebruariFèbruari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 58 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
* Tanggal 27 FebruariFèbruari 2010 dhawah [[dina|dinten]] [[Setu]] [[Legi]], 13 Mulud 1943 Dal, [[Kurup]] Asapon (1936 - 2052 M), [[Windu]] Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Taun Dal, Lambang Taun Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas, Paarasan Lakuning [[Rembulan]], Pancasuda Bumi Kapetak, Kamarokam Mantri Sinaroja, Watak Sasi Anggara Kasih (sasi iki ora ana dina Selasa Kliwon), Watak Dinten Dinten Rahayu (Sri tumurun ing lesung), Mangsa Kawolu (VIII, Wisaka) 3 Febuari - 29 FebruariFèbruari, [[Wuku]] Watu Gunung, Lintang Sur, Padangon Dadi, Padéwan Brama, Dinten Tumpak (Setu), Paringkelan Mawulu, [[Pasaran]] [[Legi]], Lambang Dinten [[Gajah]].<ref>[http://www.bausastra.com/other/e/index.php Kalènder Jawi ing Bausastra.com]</ref>
 
== Kadadosan Wigati ==
== Wiyosan ==
* [[1928]] - [[Ariel Sharon]], [[Perdana Menteri Israèl]]
* [[1932]] - [[Elizabeth Taylor]], aktris AmerikaAmérika
 
== Séda ==
* [[1939]] - [[Nadezhda Krupskaya]] sémah [[Lenin]], tilar donya ing [[Uni Sovyet]].
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Rujukan ==
{{reflist}}
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:27 February}}
:[[26 FebruariFèbruari]] – 27 FebruariFèbruari – [[28 FebruariFèbruari]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Fèbruari|*]]
352.730

besutan