10 Juni: Béda antara owahan

48 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), dipunbangun → dipunyasa, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), dipunbangun → dipunyasa, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
== Kadadosan Wigatos ==
{{gambarberita|Kugelschreiber.jpg|[[Pulpen]]}}
* '''[[1786]]''' - Bendungan ingkang dipunbangundipunyasa wonten ing [[Kali Dadu|lèpèn Dadu]] runtuh lan niwasaken 100.000 jiwa ing [[Sichuan]], [[Cina]].
* '''[[1943]]''' - [[Pulpen]] dipunpatenaken ing [[Argentina]].
* '''[[1967]]''' - [[Perang Enam Hari|Perang enem dinten]] rampung. [[Uni Soviet]] ngendegaken kerjasama diplomatik kaliyan [[Israèl]].
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
{{commons|Category:10 June}}
:[[9 Juni]] – 10 Juni – [[11 Juni]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
{{Commons category|10 June}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Juni|*]]
352.737

besutan