25 Dhésèmber: Béda antara owahan

38 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Desember → Dhésèmber (4), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Desember → Dhésèmber (4), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
''' 25 [[DesemberDhésèmber]] ''' punika, dinten ingkang kaping 359 utawi 360 ing [[taun|warsa]] [[kabisat]] miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
* Dinten [[Natal]] miturut [[agama|agami]] [[Kristen]].
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
:[[24 DesemberDhésèmber]] - [[25 Desember]]Dhésèmber - [[26 DesemberDhésèmber]]
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
{{Commons category|25 December}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Dhésèmber|*]]
348.872

besutan