21 Novèmber: Béda antara owahan

52 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
éjaan, replaced: pasukan → prajurit, ngumumaké → mbiwara, luwih saka → punjul, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya
(éjaan, replaced: pasukan → prajurit, ngumumaké → mbiwara, luwih saka → punjul, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Uga delengen, Dinten Riyadi saha Dinten Ageng → Riyaya)
* [[235]] - [[Anterus]] dipunpilih dados [[Paus]].
* [[Gambar:Napoleon crop.jpg|right|75px|Napoleon Bonaparte]]'''[[1791]]''' - [[Kolonel]] [[Napoléon Bonaparte]] ''(pirsani gambar)'' diangkat dadi [[jendral]] penuh uga sisan dadi panglima perang [[Républik]] [[Prancis]].
* '''[[1877]]''' - [[Thomas Edison]] ngumumakémbiwara panemon [[phonograf]], mesin sing bisa ngrekam swara.
* '''[[1971]]''' - Wadyabala [[India]] dibantu pasukanprajurit [[gerilyawan]] [[Mukti Bahini]] ngalahaké wadyabala [[Pakistan]] ing peperangan Garibpur.
* '''[[1980]]''' - [[MGM Grand Hotèl]] ing [[Las Vegas, Nevada|Las Vegas]] kobong, 87 wong tiwas lan luwih sakapunjul 650 wong tatu-tatu.
* '''[[2002]]''' - [[NATO]] ngajak [[Bulgaria]], [[Estonia]], [[Latvia]], [[Lithuania]], [[Rumania]], [[Slovakia]] lan [[Slovenia]] nggabung dadi anggota.
 
== Séda ==
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
{{Commons category|21 November}}
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Novèmber|*]]
350.349

besutan