6 Fèbruari: Béda antara owahan

45 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
éjaan, replaced: Presidhèn → Présidhèn, pasukan → prajurit, mbangun → yasa, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Finlandia → Finlan, Februari → Fèbruari (2), Daftar → Pratélan, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Ug...
c (Wirjadisastra ngalih kaca 6 Februari nyang 6 Fèbruari)
(éjaan, replaced: Presidhèn → Présidhèn, pasukan → prajurit, mbangun → yasa, kadadéyan → kadadéan, kadadeyan → kadadéan (2), Finlandia → Finlan, Februari → Fèbruari (2), Daftar → Pratélan, Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani → Ug...)
{{FebruariFèbruari 2010}}
 
''' 6 [[FebruariFèbruari]] ''' punika, dinten ingkang kaping 37 miturut [[Kalendher Gregorian|Kalèndher Gregorian]].
 
== Kadadosan Wigati ==
* [[46 SM]] - [[Julius Caesar]] ngawonaken pasukanprajurit gabungan [[Pompey|Pompei]] lan [[Numidian]] wonten ing Perang [[Perang Thapsus|Thapsus]].
* '''[[1819]]''' - [[Singapura]] diadegaké déning [[Stamford Raffles]].
* '''[[1820]]''' - 86 [[imigran]] [[Afrika-Amérika]] pisanan mbangunyasa satunggiling ''[[perkampungan]]'' ing papan ingkang sapunika dipuntepangi minangka [[Liberia]].
* '''[[1840]]''' - Panapakasmanan [[Persetujuan Waitangi]], dhokumèn pangadeg [[Selandia Baru]].
 
== Wiyosan ==
* [[1911]] - [[Ronald Reagan]], [[DaftarPratélan Presidhen AS|PresidhènPrésidhèn AS]] kaping 40 (séda [[2004]])
* [[1912]] - [[Eva Braun]], wanita simpenan [[Adolf Hitler]] (tilar donya [[1945]])
* [[1925]] - [[Pramoedya Ananta Toer]], sastrawan [[Indonésia]] (tilar donya [[2006]])
* [[1740]] - [[Paus Clement XII]] (w. [[1652]])
 
== Riyaya ==
== Dinten Riyadi saha Dinten Ageng ==
* [[Dinten Waitangi]] (Libur Nasional) ing [[New Zealand]]
* [[Dinten Nasional Sami]] (ing FinlandiaFinlan lan Scandinavia)
 
== Uga delengen ==
== Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani ==
* [[Kalendher kadadeyankadadéan|Kalèndher kadadéyankadadéan]]
 
[[Kategori:Kalendher kadadeyankadadéan]]
[[Kategori:Fèbruari|*]]
348.872

besutan